в петък взехме втората алфа 147 (първата имаше сколнност да се блъска в разни неща и биде заменена)и се втрещих...първият път имаше много забележки по сглобката на интериора ама сега.......ужас!...половината кори не са захванати, винтовете не са завити...отврат! все едно съм я сглабял аз тая кола на 1 бутилка шльокавица! щом аз дето съм сектант се втрещих представете си! как може да се излагат така италианците не ми е ясно!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хубава работа....ама италианска
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMЧисто нова ли я взе , ако е втора ръка , некой нещо е търсилALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerчисто нова. предишната беше същата работа. просто сглобката е мега куца... отиваш в магазина и им казваш, че като си я купувал не са те осведомили, че трябва да си я сглобиш сам !
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
е това може да се случи само в BG.
а само за инфо искам да ти кажа, че преди две години бях в Италия и по една или друга причина се срещнах с един от шефовете на Милано Мотърс, който не знаеше, че имат представителство в България и усилено твърдеше, че нямат такъв разкрит...sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
Comment